joi, 14 aprilie 2011

Elena Udrea și Epurașu licean

La liceul Eugen Lovinescu din București a țopăit Eeeeepuraaaaașuuuu azi. Păi și ce? Ce e trist în chestia asta?!?! Te oftici că n-ai primit și tu?

Elena Udrea a trimis elevilor sacoșe din plastic cu ceva dulciuri. Sacoșe mari, generoase, că așa dă bine la public, ambalaj mare, dar gol. Numa să fie mare, să se vadă cât de mare și generoasă e intenția. Ca ăia la nunțile cu maneliști: hai vere, strigă aicea că dau 1.000 de parai pentru o cântare, da după nuntă îmi dai tu mie retur 2.000, nu? (conform declarației unui artist manelist luat la puricat de A.N.I.).

Bonus: un calendar-fluturaș cu portretul său blond pe fond portocaliu.

Ce știu copiii despre Elena Udrea?

Par egzamplă, că nu e măritată, că nu are copii, că vrea să se mărite cu Băsescu, că le-a plătit o tabără școlară anul trecut sau nu știu când (de unde știti că a fost plătită de Elena Udrea? Așa ne-a zis doamna, adică profesoara, diriginta).

Oooo, evident că NuUuUuUuUuUuUuuu este un gest politic și nici nu are vreo o legătură cu vreo tentă de manipulare a viitorului electorat. Doamna Udrea chiar construiește viitorul într-un mod altruist și total dezinteresat, nu? Le arată copiilor, prin educațiune, pe cine trebuie ei să voteze atunci când vor avea drept la vot. Că educația bună se începe devreme, să fie solidă și de nezdruncinat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu