vineri, 15 aprilie 2011

ne târâm, dar tot risipim. nu ne pasă!

În București ar trebui să îți transformi ochii în aparat de fotografia și înregistrat.
Eram la semafor la Eroilor. Era roșu pentru mașini. Un semafor ține câteva minute. În prima linie a mașinilor staționate era un utilaj de udare a carosabilului.

Credeți că a oprit sistemul de udare cele câteva minute cât a staționat la semafor? Da?!?!| Păi credeți greșit. Ce, e prost? E greu probabil să întindă degetul mic să apese pe butonul de oprire al apei, atunci când staționează. Și ce dacă se formează un lac de acumulare în fața lui? Și ce dacă inundă zebra? Pietonii n-au decât să-și ia galoși de cauciuc!!

Păi de ce să-l oprească, ce, e pe banii lui, ai șoferului?

Acasă, dacă cumva are contor, probabil că face baie o dată pe săptămână și trage apa la WC o dată pe zi, să nu consume, că îl costă propriu și personal.
Dar așa, când e să folosească banii contribuabililor, deci și ai lui, las să fie fără număr-fără număr!!!
Dacă aș fi avut aparatul foto la mine, ce mișto era!! Uf .....

E trist pentru că eu, dacă aș putea, l-aș da afară și înaine de asta l-aș amenda. L-aș pune să plătească din banii lui contravaloarea cantității totale a apei din cisterna pe care o plimbă prin oraș. Dar din păcate nu pot, sunt un nimeni. Sunt un contribuabil trist care cotizează la stat și se uită neajutorat cum statul își bate joc de el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu